25 Mart 2014 Salı

Yenilenen Çerçeve

Offf ne sıkıntılı bir gün bugün:((( Tapeler mapeler derken altüst olduk iyice. Artık olan biten hiç bir şeye şaşırmıyorum, şaşıramıyorum nedense. Bu haftayı atlatıp hayırlısıyla 30 Mart'ta oyumuzu kullansak ve güzel günler için bir başlangıç olsa bu seçimler.

Biraz kafa dağıtmak, biraz gündemden uzaklaşmak için bir post yazayım dedim, ama iç sıkıntısının geçmesi mümkün değil. Biraz zorlamalı o zaman madem başladık.



Geçenlerde kullanmadığım eski bir çerçeveye el atmıştım. Hoş kullandığımı da hatırlamıyorum ya, ne zaman, nereden aldığımı bile hatırlamıyorum. Neyse bir şekilde gelmiş bizim eve.


Çerçevesini beyaza boyadıktan sonra, kenarlarını zımparaladım. Böylece kenarlarından ahşabın ham hâli çıktı. İçindeki bakliyatların yerine de kestiğim desenli kağıtları yapıştırdım. 1-2 kalp koydum, işte o kadar:)


Çerçeveye koyacak resim bulamayınca da içindeki tahtayı kara tahta boyası ile boyadım. Böylece kara tahta boyasını da denemiş oldum:)




7 yorum:

  1. çok da güzel olmuş, bu günlere en iyi gelen şey hobilerimiz sanırım. kafayı rahatlatmak için birebir. ellerinize sağlık....

    YanıtlaSil
  2. Umarım 1 nisanda sokaklarda çıkıp göbek atarız, çok sıkıldım çokta yoruldum artık... Çerçeven pek hoş olmuş, kara tahta kısmı da ayrıca yakışmış... Keyifle gülümsememiz dileğyle....

    YanıtlaSil
  3. çok hoş bir çalışma olmuş her zamanki gibi...ellerine sağlık..o iç sıkıntısı genel bir durum sanırım..dilerim herşey güzel olur..millet ve vatan için..

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel ne yaratıcı şeyler, özeniyorum böyle insanlara:)

    YanıtlaSil
  5. Güzel bir geri dönüşüm olmuş ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. Uyuştuk yahu, hissizleştik artık dediğin gibi, şaşırmaz, kızmaz, üzülmez olduk. Bir biteydi şu hengame..

    YanıtlaSil
  7. Çerçeve de, içindeki temenni de şahane olmuş. Keşke dediğin gibi gülümseyebilseydik...

    YanıtlaSil

Başka neler var neler:))

Related Posts with Thumbnails