21 Mayıs 2012 Pazartesi

Benim Güzel, Yeni Mutfağım:)))))

Hep hayalimdi; temiz, beyaz ve kullanışlı bir mutfağım olsun isterdim. Evimizi aldığımızda daha öncelikli tadilatlar gerektiğinden ve evi krediyle aldığımızdan mutfak ve banyoyu değiştirememiştik. Bu ay itibariyle kredimiz bitti:))) ve IKEA'nın  mutfak kapmanyasını duyunca bu fırsatı kaçıramazdık. Önce ölçü almak için geldiler, sonra gittik IKEA mutfak bölümüne istediğimiz gibi planladık mutfağımızı. Sağolsun Ersin Bey çok ilgilendi. Her gittiğimizde saatlerce şöyle mi olsun? böyle mi? yokk yok o olmasın, bu olsun diye epey vakit geçirdik. Ve işte sonunda istediğim mutfağa kavuştum:)))

Öncesi ve sonrasıyla yeni mutfağım:)))



Eski kahverengi, kullanışsız, eğri dolapların yerine kırık beyaz tıkır tıkır işleyen mutfak dolapları.






Öncesi




Sonrası








 
Fotoğraflar biraz soluk çıkmış, malum havalar bu ara yağışlı. Ama eskisine göre daha aydınlık ve ferah bir mutfak oldu. Bir kaç eksiği daha var, yeni bir masa, abajur falan gibi. Umarım kısa zamanda onları da değiştirebilirim. Ve tabiiii duvarlarım henüz boş. Onlara da güzel bir şeyler yapmak lazım:)))

Ev işi bitmez, eksikler, değişiklikler hiç bitmez. Sırada banyo var. Bakalım o ne zamana kısmet olur:)

157 yorum:

  1. Canım harika olmuş güle güle kullan:) Misler gibi yemek koksun mutfagın hep sevgiyle:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nihancım, çok teşekkürler, çok yorulduk ama deydi:)))

      Sil
    2. Renkte solma oluyor mu birde parmak izi kalıyor mu

      Sil
    3. Renkte solma oluyor mu birde parmak izi kalıyor mu

      Sil
  2. çooook güzel olmuş, şimdi orda ne güzel vakitler geçirilir, ne güzel tatlılar pişirilir :))

    dolap kapaklarının tarzı çok hoş olmuş, beyazın ferahlatıcılığı tartışılmaz, üstelik ahşapla birleştirerek göz yorulmasından da kaçınmışsınız, tebrikler :)

    banyoyu da merakla bekliyoruz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süslü Keçeler; çok teşekkürler:)) yemek yapmak artık benim için çok keyifli:)) Yerlere uyumlu olsun diye ahşap tezgah seçtik. Hem dediğin dibi beyaz rengi de biraz kırdı, daha sıcak oldu sanki:)

      Sil
  3. çok ama çok güzel olmuş...gülerek kullanın...fırında asılı olan mutfak peçetelerinizi nereden aldınız :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pembe Kabuk; çok teşekkürler:)) peçeteleri Marks & Sepencer dan almıştım. Kullanmak için bu günleri bekliyordum:)))

      Sil
  4. Ayy bayıldım! Güle güle kullanın inşallah! Biz daha dün annemle konuştuk acaba ikeanın ahşap tezgahları nasıldır diye. Kullanışlı mı acaba? Çizilme vs olmuyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adsız; çok teşekkürler:)) Ahşap tezgah güzel valla, kullanımı biraz dikkat gerektiriyor. Özellikle sıcak şeyler koymamak gerekiyormuş. Bir de özel bir yağı var ilk kullanımda 2-3 günde bir daha sonra yılda 2-3 kez yağlamak gerekiyormuş. Böylece ömrü daha uzun olurmuş. Bir de çizilme falan olduğunda zımpara yapmak yeterliymiş:))

      Sil
  5. İnanırmısın lavabosuna(Turkce ne denilir buna bilmiyorum kusura bakmayın) kadar benim aynen istediğim mutfak=)) sadeliği çok severim. Gule gule kullanin, bol mutlu gunler geçirirsiniz içinde inş=))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hatice; ben de özellikle bu lavaboyu seçtim, çok seviyordum ve acayip kullanışlı:)) çok teşekkür ederim:))

      Sil
  6. mutlulukla kullanın en sevdiğim mutfak tarzı sevgiler:)

    YanıtlaSil
  7. güzel günlerde kullanın, çok ferah, çok güzel olmuş. eksikler farkedilmiyor bile:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. AsOrTiK; çok teşekkür ederim:)) eski mutfağıma göre kesinlikle çok kullanışlıı oldu:))

      Sil
  8. çok güzel olmuş harika güzel günlerde kullanın inşallah. insanın baktıkça içi açılıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büşra Aktaş Güler; çok teşekkür ederim:)) her anımı mutfakta geçirmek istiyorum artık:))

      Sil
  9. Yeni mutfağın hayırlı olsun. Güle güle kullan, sevdiklerine hep çok güzel yemekler pişir.

    YanıtlaSil
  10. güle güle kullanın çok güzel olmuş inş huzurlu ve mutlu kullanırsınız. bende mutfağımı değiştirmek istiyorum dolaplar tam benim istediğim gibi acaba tuhaf kaçmazsa ne kadara mal oldu söyliyebilirmsiniz. ayşegül

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gökyüzü; çok teşekkürlerr:)) umarım siz de değiştirirsiniz. 5 Haziran'a kadar IKEA kampanyası devam ediyor, bizce çok avsntajlı oldu. Dolaplar yaklaşık 4,600 tuttu.

      Sil
  11. Harika olmuş,iyi günlerde huzurla yemekler pişirin:) Bende modernden ziyade bu tarz mutfakları çok seviyorum,ilerde inş ev alabilirsek,biliyorum ben ne yapacağımııı :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kobicanin Dünyası; çok teşekkür ederim:)) ben de modern mutfak pek sevmiyorum, soğuk geliyor bana:)İnş. sizinde istediğiniz gibi bir eviniz ve mutfağınız olur bir gün:))

      Sil
  12. güle güle kullanın. çok güzel olmuş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zuhal'in Müzesi; çok teşekkür ederim:)))

      Sil
  13. çok çok güzel olmuş...hem fonksiyonel hem kullanışlı tatlım...güle güle kullan ...sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. chfashiontrend; çok teşekkür ederim, gerçekten artık kullanışlı bir mutfağım var:)))

      Sil
  14. Tek kelime ile şahane olmuş. Ferah ve şık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nalan; çok teşekkür ederim:)) Çok ferah oldu gerçekten:))

      Sil
  15. şahane görünüyor. iki fotoğraf arasındaki yüzlerce farkı bulabilirim :) güle güle kullan, mutlu günlerde... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. supercellma; çok teşekkürler:)) farklar saymakla bitmez:)))

      Sil
  16. Simincim nasıl güzel, aydınlık ferah olmuş. Ben de ilk fırsatta mutfağımı beyazlamak hatta İkea lamak istiyorum... Eee ne demişler İkeaaa evimizin her şeyiii... İyi günlerde kullanın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilufercim:))) çok teşekkür ederim:)) Kesinlikle IKEA evimizin herşeyi:))) Eğer mutfağını değiştirmeK istiyorsan 5 Hazirana kadar kampanya devam ediyor, aklında olsun çok avantajlı:))

      Sil
    2. Çok çok güzel olmuş lolipucuğum..Ağız tadıyla kullanmanızı dilerim.
      Sevgiler

      Sil
    3. HAYATIMDAKI D'ler-Pınar; çok teşekkür ederim:)))))

      Sil
  17. Tiryaki; çok teşerkkür ederim:))) inş:)))

    YanıtlaSil
  18. sevgili Lolipu, ben de 2 hafta sonra mutfağını yenileyecek biri olarak sizin mutfağınızı heyecanla bekliyordum. Çok çok güzel olmuş. İyi günlerde kullanın.
    Tarzınız tamamen tahmin ettiğim gibi, mutfağın ikea dan olduğunu bir önceki posttaki ikea poşetlerinden anlamıştım. Ve lavabo seçiminizi de doğru tahmin etmişim. Demekki ben sizin bloğunuzun oldukça iyi bir takipçisiyim. Zevkle okuyorum postlarınızı ve size ve çalışkanlığınıza hayranım. Hep böyle hayat dolu kalmanız dileğiyle...
    Sevgiler
    Ayça

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adsız, şimdiden kolay gelsin, zor iş valla ama değiyor:)) Çok teşekkür ederim:) Demek istediğim gibi bir mutfağım olmuş, blogtan takip edip de böyle bir izlenim bırakabilmişim:)) Yorumunuz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim:))

      Sil
  19. O yabancı blogların imrenerek baktığım country mutfaklarının tıpkısı olmuş.Halıya bayıldım,ferah mutfağınızda sonsuz güzel anlar biriktirmeniz dileğimle Sevgili Simin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Delfina; ahh o mutfakların ben de hayranıyım, onlara benzediyse ne mutlu bana:))) Çok teşekkür ederim güzel yorumun için:)))

      Sil
  20. Birşeyler yenilenince insan yeniden doğmuş gibi oluyo çok güzel bir mutluluk güle güle eskitin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1Gül (Roseone); valla sanki başka bir eve taşınmış gibi oldum:)) çok teşekkür ederim, güzel dileklerin için:))

      Sil
  21. her kadının hayali heralde açık renk tertemiz ve kullanışlı bir mutfak Allah güle güle kullanmayı nasip etsin haa bide inşallah Allah'ım bana da nasip ederi gönlüme göre bir mutfak yaptırmayı tabi önce bir evimizin olması lazım benim şafak bayaa karanlık herhalde:)))) Güle güle kullan canım harika olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. GÜFTE; hep hayalimdi, bazen hiç bir zaman böyle bir mutfağa sahip olamayacakmışım gibi geliyordu. İnş senin de bir gün istediğin gibi bir evin ve mutfağın olur. Hiç de karanlık diye görme, bir şeyi çok isteyince oluyor, buna inan bizim de hiç aklımızda yokken ev sahibi olmak, krediydi falan derken beş sene geçiverdi bile. Mutfağın ödemeside hayırlısıyla bitecek. Hiç bir şey imkansız değil inan:))

      Sil
  22. güle güle kullan yeni mutfağını:))

    YanıtlaSil
  23. Lolipu şahane olmuş. Güle güle kullan. :) Tezgahın da çok hoş görünüyor. Peki ahşap tezgah kullanırken rahat mısın? Ben de mutfak yeniliyorum bu ara karar veremedim, ahşap mı granit mi yapsam diye. Ahşabın görüntüsü çok hoşuma gidiyor ama herkes kabarır filan diyor. Sen madem aldın kullanıyorsun, en iyisini sen söylersin. Sahiden kullanışsız mı? Üstünde bir şey kesemiyor musun? Yoksa boş laf mı bunlar, yaptırıyım mı ben de ahşap? Ne dersin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müge, çok teşekkür ederim:)) daha yeni kullanmaya başladım ama biraz dikkat gerektiriyor tabii, Sıcaktan korumak gerekiyor mesela. Sonra özel bir bakım yağı var yılda 2-3 kez yağlamak gerekiyormuş. Ahşap tezgahın üzerinde bir şey kesemiyorsun ama çizilirse zımparayalıp yağlaman yeterliymiş, göreceğiz bakalım. Ama kesinlikle sıcak bir hava veriyor mutfağa:)

      Sil
  24. kendi mutfagımla karşılaştırarak söylüyorum ki mutfağınız çok büyük şanslısınız:) ne güzel mutluluk yaşamışsınız değiştirmekle bende sizin adınıza sevindim ayrıcada çok beğendim misler gibi olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fatos; evet büyük bir mutfak ilk aldığımızda küçük bir balkonu vardı onuda katmıştık mutfağa:) Çok teşekkür ederim güzel dilek için:))

      Sil
    2. Merhaba nekadara mal oldu mutfak size bende yaptırmayı düşünüyorumda

      Sil
  25. Süperrr... Nasıl da ferah ve şık olmuş. Bütün tadilat eziyetine değmiş. Allahım o mutfakta büyük mutuluklar yaşatsın size. Hep kahkahalarınız çınlasın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülsüm GÜVEN TUNCER, çok yorulduk ama değd:)) çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için:)))

      Sil
  26. çok cici, aydınlık ve kullanışlı görünüyor yeni mutfağınız, güle güle kullanın:))

    YanıtlaSil
  27. Merhaba çok güzel bir mutfak olmuş iyi günlerde sağlıkla kullanın.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  28. cınııım mutbaaaaan çok güzel olmuş ve hatta tam senlik olmuş hep güzel günleriniz geçsin : )

    YanıtlaSil
  29. Çok çok çook güzel olmuş. İyi günlerde kullanın, hep keyifli yemekler yiyin burada.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cafenoHut; çok teşekkür ederim, yemesi kadar hazırlaması da çok güzel artık yemekleri:))

      Sil
  30. Çok güzel olmuş yeni mutfağın, çekilen sıkıntılara değmiş, güzel günlerde kullanmanızı dilerim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elisi Defteri; çok teşekkür ederim:)) biran hiç bitmeyecek gibi gelmişti ama artık kullanıma açıldı:)))

      Sil
  31. çok güzel olmuş güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  32. ayyy pek bi güzel olmuş bu mutpak yahuuu ^_^ güzel güzel mis kokulu yemekler, puf puf kekler çörekler yaparsın iyşallah içinde:)
    ama ben en cok da halını nerden aldıgını merak ediyorum zira aylardır perdeme uygun halı bulamıyorum bu renklerde olup da modern cizgileri olan o.O hadi söyle bakalım alican ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. minikkus; çok teşekkür ederim şekerim, sonunda çok sevdiğim bir mutfağım oldu:)) Halıyı sormuşsun, 6 sene önce Oki'nin odası için almıştım Tepe Homedan. Artık bulamıyorum böyle halı:( 3K veya stepti sanırım:)

      Sil
    2. o zaman ben bugün bi ışınlaniyim tepeye, bakarsın bişiler bulurum ^_^ güle güle oturun içinde tekrardan, emeginize kesenize saglık :)

      Sil
  33. Cok guzel olmus, iyi gunlerde kullanmanizi dilerim. Ah su mutfaktaki beyaz aski bende de var,darisi basima :) O kadar kirilmaya dokulmeye sonuc degiyor dogrusu.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çilekli Mektubum; çok teşekkür ederim; umarım bir gün istediğin mutfak seninde olur:))) Ama evde tadilat zor işmiş. Sıra banyoya gelince ne yapacağımı bilmiyorum:)

      Sil
  34. Yeni mutfağınız çok güzel olmuş güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  35. Mutfağınız çok güzel olmuş ferah ferah ,güle güle kullanın..Sevgiyle kalın :)

    YanıtlaSil
  36. Güzel mutfağınızda keyifli ve sağlıklı vakit geçirmeniz dileklerimle,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mutlu exclusive design; çok teşekkürlerr:))))

      Sil
  37. İKEA'nin hayalimdeki mutfagi! Harika olmus, iyi gunlerde kullanmaniz dilegiyle :) Sizin zevkinizle eminim kisa surede bir suru guzel aksesuar eklenir! Sevgiler, Ebru

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ebru; çok teşekkür ederim, senin de en kısa zamanda hayallerine kavuşmanı dilerim:))) Bakalım elimde 1-2 sipariş var onları bitireyim mutfağa çalışacağım artık:)))

      Sil
  38. Harika, ferah.... Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin....

    YanıtlaSil
  39. ne kadar beğendiğimi anlatamam yeni mutfağa hayran oldum.her sıkıntının artından güneş doğarmış senin evine de güneş doğmuş.en güzel yemekleri en güzel günlerde yapmak ve yemek nasip etsin güle güle kullan sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aksungur46; çok teşekkür ederim:)) evet biraz sıkıntısı oldu ama değdi doğrusu:)) Yapıcaz artık güzel yemekler, sonra kilo olarak dönmesinde:)))

      Sil
  40. haaaaaaaarika olmuşşşş...

    YanıtlaSil
  41. Tam keyifle uğraşıp, stres atmalık bir mutfak olmuş...
    güle güle kulanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. KEYF-İEMEL; çok teşekkürler, akşamları eve koşarak gidiyorum:)))

      Sil
  42. bu İKEA mutfak benim de haylim. kendi evimizi alınca inşallah! çok çok güzel olmuş. mutlu günlerde, güzel yemekler pişir e mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ANTİGONE; umarım sen de hayallerine kavuşursun en kısa zamanda, güzel,istediğin gibi bir evin ve mutfağın olur. Çok teşekkür ederim:)))

      Sil
  43. mutfak bence bi bayan için evin en önemli bölümü..yani benim için öle..üç göz dolaba bi dünya kapkacağı sığdırmaya çalıyorum birini çıkartırken diğerleri devriliyor..sizin mutfağa bayıldım çok sevdim çok ferah olmuş o int de gördüğümüz mutfaklar gibi:)) artık bol bol bize post yapın bu mutfaktan..güzel yemekler pişirin ağıztadıyla inş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mrw, evet kesinlikle mutfak çok önemli. Benim de eski mutfağım öyleydi. Her şey üst üstte, yemek yapmak bile içinden gelmiyordu. Çok teşekkür ederim, ben de çok sevdim yeni mutfağımı:))

      Sil
  44. O kadar dağınıklığa değmiş ama gerçekten çok güzel olmuş..keyifli vakitleri de beraberinde getirsin bu güzel mutfak..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynep'in Evi; çok teşekkür ederim:)) gerçekten o kadar dağınıklığa, pisliğe değdi:))

      Sil
  45. Güle güle kullan canım...şahane olmuş:)

    YanıtlaSil
  46. Çok ferah ve aydınlık bir mutfak olmuş. Herhalde çektiğiniz sıkıntılara değmiştir. Ağız tadıyla, sağlıkla, huzurlu günlerde kullanın inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pembemavi; çok teşekkür ederim, değdi valla herşeye:))

      Sil
  47. çok güzel olmuş güle güle oturun..:)

    YanıtlaSil
  48. çok iç açıcı ve ferah olmuş..yapanların ellerine,senin de zevkine sağlık :))inşallah mutlu,keyifli geçer her dakikan yeni mutfağında..güle güle kullanman dileğiyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. turuncu oda; çok teşekkür ederim:)) şansımıza çalışan ustalarda çok iyi çıktı:)) Zaten dolapları Ikeadan gelen ekip monte ettiler:)

      Sil
  49. Yeni mutfağınız çok güzel görünüyor. Ailecek mutlu zamanlar geçirmenizi dilerim.

    YanıtlaSil
  50. çok güzel olmuş ferah ferah güzel günlerde kullanın

    YanıtlaSil
  51. Çok güzel olmuş canım,güle güle oturun..Darısı inşallah benim başıma.
    sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evcilik; çok teşekkür ederim:)) İnşallah senin de istediğin bir mutfağın olur kısa zamanda:))

      Sil
  52. Ne kadar geniş ve ferah bir mutfak..off hayalimm :) mutlu günleriniz, huzurlu yemekleriniz olsun. Bir de bu kadar geniş bir mutfak bir gün bana da nasip olur inş. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selfet; ahh benim de hayalimdi:) Gerçekleşti sonunda:) Umarım herkez istediği mutfağa sahip olur tez zamanda:)) çok teşekkürlerr:))

      Sil
  53. harika olmuş yeni hali, güzel günlerde kullanın:)

    YanıtlaSil
  54. ne zor bir işe kalkışmışsınız .. ve sonuç çok güzel olmuş. önceki haline bakıyorum da dolap kapakları eski tipmiş , ona rağmen mutfağınızı çok şirin hale getirmişmişsiniz :)

    bozuk cümleli yorumum..
    sevgiler
    deniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deniz Aral, off hemde ne zor işti:)) ama bitti, ve her şeye değdi:)) Eski mutfağa göre şimdiki çok daha kullanışlı oldu. Eski halinde her şey üst üsteydi ve ölü alan çok var, Şimdi heryer kullanılır halde:))

      Sil
  55. Tek kelimeyle bayıldım! İnanılmaz güzel olmuş! Nasıl ferah, nasıl içaçıcı! Hep keyifli, sağlıklı, mutlu anlarınız olsun;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kirpikteki Gözyaşı; çok teşekkür ederim::)))

      Sil
  56. Muhteşemmmmm canımmmm güle güle kullan :))))) bu mutfakta ne güzel yemekler, kekler, tatlılar pişirilir ohh missssss :))))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selin Ergeçer; çok teşekkürlerr:)) ah bir de evde olsam hafta içi doya doya kullansam:))

      Sil
  57. Siminciğim ben geç kalmışım :) İkea'mın en sevdiğim mutfak modeli bu. Bayıldım canım ,güzel günlerde kullanmanı dilerim. Ellerinle yapacağın cicilerle süsleyip püsleyip ;eşsiz , tamamen sana ait bir mutfağın olacak. Ne mutlu sana :) Zevkli hatun !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilgün abla:))) çok teşekkür ederim:))) aahh aklımda var yapacak şeyler, şu sıra ara verdim ama başlayınca devamı gelir. Bakalım neler yapabileceğim:))) Bu arada ekmek kutunuza bayıldım:))

      Sil
  58. Mutfak cok guzel olmus. Gule gule kullanin :)
    Bizde ikea'dan 10 mayista mutfak siparisi verdik, 25 mayista montaja gelecekler. Heyecanla bekliyorum mutfagi!
    Velhasil, darisi basima :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Didem Yazici; çok teşekkürlerr:)) oo sizi epey bekletmişler. Bizim nakliye yapıldı iki gün sonra gelip monte ettiler hemen. Ama şu sıra kampanyadan dolayı çok yoğunlarmış. Emin tamamlanınca sizinki de çok güzel olacaktır. İzlemeye aldım, merakla bekliyorum:))

      Sil
  59. Çok güzel olmuuuuş, güle güle kullanın:)))

    YanıtlaSil
  60. mutfağını güzel günlerde kullan.benim de ıkeada en beğendiğim mutfak buydu.çok güzel olmuş.insan bu mutfaktan çıkmak istemez.ne güzel mutfak sohbetleri yapılır burda:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ebrulikedi; çok teşekkür ederim: Ben de çok seviyordum bu mutfağı, çok kullanışlı ve ferah oldu. Ahh di mi mutfak sohbetleri ne güzel olur:)))

      Sil
  61. Ay lolicim ben bu yaziyi kendi telasimdan kacirmisim.. canimm cok guzel.. aydinlik mis gibi gule gule kullannn.. harikaa gozukuyo.. bayildim ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şebnemcim:))) çok teşekkür ederim:)) olur da bir gün gelirsen ne güzel, oturur bol bol sohbet ederiz bu mutfakta:))

      Sil
  62. Ben bu mutfağa bayıldım, gerçekten çok güzel olmuş güzel günlerde kullanın :))

    YanıtlaSil
  63. harika olmuş resmen, sadece fotolara bakıp evim şahane yaptı sandımm, çok başarılı olmuşş, güle güle otur yeni mutfağındaa:))
    bloğunada bayıldımmm artıkk hep takipçin olacağımmm..:))
    sevgilerrr
    http://mervoliilemoda.blogspot.com

    YanıtlaSil
  64. Yeni mutfağınızda güzel günleriniz olsun inşallah, harika olmuş gerçekten. Bu arada puantiyeli mutfak eşyalarınızda dikkatimden kaçmadı, onlar da çok güzel:)

    YanıtlaSil
  65. harika olmuş.güzel günlerde kullan.acaba ne kadar ödediniz.bende mutfağı yenilemeyi düşünüyorum.buraya yazmak istemezsen adresim.kadriye30@gmail.com
    teşekkürler

    YanıtlaSil
  66. beyaz mutfak gıbısı yok çok guzrl olmuş
    mutlu yemekler pıssın :)

    YanıtlaSil
  67. merhaba;

    Mutfagınız cok guzel olmus gule gule kullanın. Zevklerimiz birmiş=)Aynı mutfak için (kapaklardan tezgaha kadar) dun projelendirme yaptırdık. Fakat bugun dusununce tezgah kabarma yapar mı diye icim icimi yedi. Size danısmak istedim=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merve goktas, çok teşekkür ederim:)) Siz de şimdiden güle güle kullanın umarım bizim gibi memlun kalırsınız. Tezgah ahşap olduğu için biraz dikkat etmek gerekiyor tabi. Özellikle sıcak bir şey koymamak ve sadece sabunlu bezle temizliği yapılmalı. Bir de tabii ıslak bırakmamak gerekli, bir de yılda 2 kez zımparalanıp özel verniği ile verniklenmeli:)

      Sil
  68. ba-yıl-dım!! nasıl güzel olmuş böyle. Maliyeti nasıl ikea'dan mutfak yaptırmanın?

    YanıtlaSil
  69. Benim de İkeada en sevdiğim mutfak dolapları bunlar.
    Çok güzeller mis gibiler güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  70. Harika bile yetmiyor
    muhteşem olmuş
    güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  71. Bayıldım ♥ Allah'ım ben de şöyle beyaz dolaplı, kırmızı puantiyeli, biraz da yeşilli bir mutfağa sahip olacak mıyım :)
    Halının kullanışı nasıldır? Böyle sade şeyleri seviyorum; fakat pratikte kullanımı, kirlenimi yük getiriyor mu?
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  72. mutfağın muhteşem canım bayıldım resmen bende yakın zamanda yaptırmayı düşünüyorum herşeye karar verildi tezgahda tereddütlerim var tezgahta sorun yaşadın mı çatladığını su sızdırdığını söylüyorlar :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mltm merhaba:)
      çok teşekkür ederim:) Tezgahtan çok memlunum. Ancak kullanırken biraz dikkat gerekiyor. Sıcak bir şey koymamak gerekiyor, ahşap olduğu için çok ıslak bırakmamak gerekiyor ve 6 ayda bir hafif zımpara yapıp özel yağı ile yağlamak gerekiyor :) o kadar:)

      Sil
  73. canım slm mutfağın muhteşem olmuş resmen bende mutfağımı yakın zamanda yaptıracağım herşey tmm diyebilirim ancak tezgah konusunda tereddütlerim var çatlıyor su sızdırıyor diyorlar sorun yaşadın mı tezgahta

    YanıtlaSil
  74. Merhaba,mutfağınız çok güzel, ben de mutfağıma böyle bir model düşünüyorum. yorumları okudum tezgahla ilgili memnun olduğunuzu yazmısınız, şimdi aradan epey zaman geçti hala aynı kanıda mısınız yoksa keşke yaptırmasaydım diyor musunz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senem Yaygir çok teşekkür ederim:) Evet hâla da memnunum tezgahtan, ancak dikkatli kullanmak gerekiyor, ıslak bırakmamak ve sıcak bir şey koymamak gerekiyor. Artık otomatiğe bağladım sanırım, devamlı kurulama halindeyim:)) Bir de 6 ayda bir yağlamak gerekiyor özel yağı ile:))

      Sil
    2. Merhaba, ikea dolaplarınızdan hala memnun musunuz? Ben de mutfak dolabı yaptıracağım ama kalitesi konusunda tereddütlerim var. İkea'dan mı alsam, siteler'den mi yaptırsam diye düşünüyorum. Herhangi bir sorun yaşadınız mı bugüne kadar? Cevaplarsanız çok mutlu olurum. Teşekkürler :)

      Sil
    3. Merhaba ben de Ankara'da oturuyorum, ikeanın sitesinde method modeli var mutfak dolabı.Ondan yaptırmak istiyorum ama temizliği kolay mı leke tutuyor mu çizilme oldu mu sormak istedim.Bir de malzemesi lake sanırım değil mi?cevaplarsanız çok sevinirim.

      Sil
  75. Harikaaaaa Güle güle kullanın tadilat kaç gün sürdü eski mutfağı siz mi söktünüz

    YanıtlaSil
  76. Merhaba, 2012 de yaptırmışsınız mutfağınızı :) bende Ahşap tezgah alacağım ikeadan ne dersiniz? 2 yıldır kullanıyorsunuz önerir misiniz? Artıları ve eksileri nelerdir? Tesekkurler simdiden :)

    YanıtlaSil
  77. Merhaba, öncelikle mutfağınız hayırlı olsun. Mutlu günler geçirmenizi dilerim. Konu ahşap tezgah olunca hep kulak kabartırım. Bir de Serender Ahşap Mutfak Tezgahlarını inceler misiniz? Fikirleriniz çok önemli: http://www.e-masifpanel.com/ahsap-tezgah/
    Şimdide teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  78. Merhaba,yeni mutfağınız hayırlı olsun harika olmuş
    :) Bizde mutfağımızı ikeadan yaptırmayı düşünüyoruz ancak ölçü almaya geldiklerinde duvardaki direğin montaj sırasında problem olacağı söylendi bize. Şimdi sizin mutfağınızı incelerken gözüme çarptı sizdede aynı şekilde köşede direk var ancak tezgah ve dolap ona göre yapılmış.Montajı kendniz mi yaptınız yoksa ikeadan mı yaptılar?

    YanıtlaSil
  79. Merhaba, mutfağınız harika olmuş,hayırlı olsun, güle güle kullanın :) Bizde mutfağımızı ikeadan yaptırmayı düşünüyoruz. Ancak ölçü almaya gelen kişi duvardaki direğin tezgah ve dolap montajında sorun yaratacağını bu nedenle mutfak dolaplarımızla duvarın kesiştiği yer arasında 10 cm boşluk kalması gerektiğini bitişik olamayacağını söyledi. Şimdi sizin mutfağınıza bakarken gözüme ilişti sizinde duvarda köşe kısmında direk varmış ancak ona göre yapılmış. Acaba montajı siz mi yaptınız? yoksa İkea mı?

    YanıtlaSil
  80. Merhaba bende yeni evlendim ayrı eve çıkacağım ama çıkacağımız evin mutfağı hoşuma gitmiyor. Tüm işlemleri toplam ne kadar fiyata hallettiniz acaba

    YanıtlaSil
  81. Merhaba bende yeni evlendim ayrı eve çıkacağım ama çıkacağımız evin mutfağı hoşuma gitmiyor. Tüm işlemleri toplam ne kadar fiyata hallettiniz acaba

    YanıtlaSil
  82. mutfagınız çok güzel size instagramdan yazdım umarım dönüş yaparsınız

    YanıtlaSil
  83. Ahşap tezgahla ilgili ne diyorsunuz? Yaptırma arifesindeyim

    YanıtlaSil

Başka neler var neler:))

Related Posts with Thumbnails