6 Aralık 2011 Salı

Dosya, Pano ve Kalemlik

Bu sene henüz yeni yıl havasına giremedim. Neden acaba:)))
Neyse genede geçen sene yaptığım yılbaşı ağacımı çıkardım koydum salonun baş köşesine. Haa bir bloğumun temasını değiştirdim:))


 

 
Atölyede yaptığım dosyalara fon oldu, renk oldu:)) Bu kağıtları gördüğümde ilk olarak bu dosyalara uygulamak ve yağlı boya eskitme yapmak gelmişti aklıma.



Bir de dosyalara uygun bir çerçeve ve sonra da bir kalemlik yaptım.



Çerçevenin içine de stencil yaptığım mantar panoyu koydum:)



Bu ay atöyleye ara verdim. Annem geldi İstanbuldan:)) Onu bırakmak olmaz. Zaten aylar oldu görüşmeyeli. Akşamları eve gittiğimizde kapıyı açan birinin olması, bir de mis gibi yemek kokusu süper bişiii:))


Yılbaşı havasına giremedim dedim yaa, yorulmuşum. İş yerinde işler yoğun:(( eve pestil gibi gidiyorum. Bu ara biraz rölantiye aldım kendimi. Yılbaşına dair şimdilik bir şey yok o yüzden. Ama yaptığım ve paylaşmak için bekleyen 1-2 şey var.

Bunlar, bu arada burada, burada, ve burada


26 yorum:

  1. yine harikalar yaratmışsın canım fikrine emeğine sağlık sevgiler yılbaşı blog temanda çok hoş:)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel renkleri , off yaaa atölyeme nede yakışırlar :( hepsi öyle özel çalışmalarki Atölye beyazdan bahsediyoruz değilmi ?? anneyle geçicek 1 ay düşüncesi bile çok hoş

    YanıtlaSil
  3. Ohh ne güzel, evde birinin bekliyor olması gerçekten çok hoş bir duygu. Bizimkiler burada olunca koşa koşa gidiyoırum eve, şimdi ise işten çıkasım yok öyle kaldım mesela yorgunluktan:)
    Bu arada yukarıdakiler herzaman ki gibi harikalar.

    YanıtlaSil
  4. Ohh ne güzel, evde birinin bekliyor olması gerçekten çok hoş bir duygu. Bizimkiler burada olunca koşa koşa gidiyoırum eve, şimdi ise işten çıkasım yok öyle kaldım mesela yorgunluktan:)
    Bu arada yukarıdakiler herzaman ki gibi harikalar.

    YanıtlaSil
  5. ay lolipu ne diyeceğimi bilemedim..öyle güzellerki..hemen dükkanına tmalısın bunları..hayran hayran seyrettim...harikasın..

    YanıtlaSil
  6. ellerine sağlık hepsi harikalar :) annenin yanında olması başka bir keyif :) sevgiler güzel günler diliyorum...

    YanıtlaSil
  7. sizin blogunuzun çok sıkı bir takipcisi oldum.harika şeyler yapıyorsunuz.bana da beklerim sevgilerimle

    YanıtlaSil
  8. nasıl güzel nasıl zevkli şeyler bunlar.çok beğendim:)

    YanıtlaSil
  9. Sevgili Lolipu'm ne yaparsan yap hepsi çok özenli ,değişik ve güzel oluyor. Çok düzgün çalışıyorsun ben o kadar titiz çalışamıyorum,sıkılıyorum. Şu dosyalıkların beni benden aldı desem yeridir :)Ellerine sağlık. Bloğunun yeni temasına bayıldım. Ben arka planımı kaldırdım,fotoğrafları da küçülteceğim bazı arkadaşlar bloğumu açamıyormuş :( Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  10. harıkasın yıne superler bende ahşap kursuna yenı baslamış bırı olarak blogumda yaptıgım kızak hakkında fıkrınızı almak ısterım bırde yaglıboya eskıtme nasıl oluyor bız henuz ogrenmedık ama merak edıyorum bırde mum eskıtmeyı cok ıstıyorum yapımını bılmıyorum ama .

    YanıtlaSil
  11. çok hoş olmuş hepsi ellerinize sağlık..buarada gözünüz aydın.. ne güzel bol bol hasret giderirsiniz..darısı başıma diyim bende..

    YanıtlaSil
  12. Ellerine saglik lolipucum. pek guzel olmuslar.. Annecigin de hosgelmis.. Birgun benim annemde buralara gelir insallah..

    YanıtlaSil
  13. bayıldım renkler tonlar süper ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  14. Çok güzeller. Dosyalıkta mütkiş. Ellerine sağlık. Çok beğendim.

    YanıtlaSil
  15. merhaba lolipucuğum, takımı daha evvel sanırım pasajında görmüştüm, bayılmıştım, eline sağlık. bu arada yılbaşı ağacın da arkadan ben buradayım diye yıkıyor ortalığı, geçen sene de bitmiştim ben ona. sevgiler..

    YanıtlaSil
  16. Fevkalâde güzel olmuşlar. Fikirler fışkırıyor maşallah:)) Noel ağacı beni de çok çekti. Şöyle çevire çevire bir resimlesen de model çalsak:)))Daha önce yayınladın mı bilemedim.

    YanıtlaSil
  17. harika olmuş hepsi..çok sevdim ben :)

    YanıtlaSil
  18. hepside harikaaaaaaaaaaaa sana yorum yapmayı muhteşemsin demeyi özlemişim.. artık google chrome den giriş yapıyorum bu sorunu ortadan kaldırdım

    sevgiler

    YanıtlaSil
  19. Hepsi harika yine tatlım :) bol satışların olsun...

    YanıtlaSil
  20. Hepsi müthiş olmuş ama özellikle dosyalara bayıldım.

    YanıtlaSil
  21. Çok şık bir takım olmuş arkadaşım ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  22. vintage üçlü çok güzel olmuş çok beğendim..üzerine anne kokusu ve varlığı daha ne olsunki;)

    YanıtlaSil
  23. Merhaba Lolipu,

    Uzun zaman sonra senin blogunda gezinmekten çok mutluyum...Hele senin tüm yaptıklarını görünce, bir heveslendim bir heveslendim... Yarın hemen atölyeye gidip öğrencilere en yeni fikirlerimi aktarmam lazım... Seni çok özledim, söylemeden geçemeyeceğim... İşlerimi bir ayarlayayım, yepyeni fikirlerle seninle olacağım İnşallah... Hepsi birbirinden güzeller..Ellerine sağlık, bol satışlar dilerim..Bu arada gözün aydın, anne kız hasret giderin bolca...

    YanıtlaSil
  24. cnm ellerine sağlık çok titiz çok detay güzel ürünler yapmaya devam ediyorsun dosyalıklar çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
  25. dosyalıklara ve desenine bayıldım. .. agacıda gecen seneden hatırlıyor gıbıyım...

    YanıtlaSil

Başka neler var neler:))

Related Posts with Thumbnails