29 Haziran 2012 Cuma

Artık Tatil Zamanı:))))

Yarından itibaren 2 haftalık yaz tatilimiz başlıyor. Bu sene şirketin aldığı karara göre 2 hafta şirket kapatılıyor ve topluca herkes izin kullanıyor. Zamanlama bana göre biraz erken oldu. Ama olsun tatil bu, ne zaman olsa kabulüm:))

Umarım bu sene geçen sene olduğu gibi yolda 5 saatimiz araba bozulduğu için heba olmaz, umarım Oki hastalanmaz ve umarım ben dönüşte konjonktivit olmam.


Dinlenmeye, huzur bulmaya, kafayı tamamen boşaltmaya, bol bol yüzüp, bol bol tembellik yapmaya gidiyorum. Hadi hayırlısı, kalın sağlıcakla:)))

8 yorum:

  1. O halde dinlenip gelelim:)
    Bence de biraz erken oldu ama artık idare edicez, iyi tatiller tatlım:))

    YanıtlaSil
  2. İyi tatiller, benim daha iki haftam var, çok bunaldım ama en güzeli bu tatili bekleme zamanları diye kendimi avutuyorum:))
    Benim için de bol bol yüz ve umöarım hiç bir terslik olmadan güzel bir tatil geçirirsiniz.

    YanıtlaSil
  3. İyi tatilleriniz olsun.Şöyle buz gibi kütür kütür sulu karpuz tadında.Hadiii hayırlısı.Şimdiden iyi yolculuklar.Sağ salim gidip sağ salim dönün...

    YanıtlaSil
  4. Size ve tatli oglunuza iyi tatiller diliyorum.Hersey gonlunuzce olsun :)
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Herşey güzel gider inşallah...bu sene gittiğimizin ertesi günü deprem oldu,daha sonra belimde sinir sıkıştı,tam o hafifledi,sırayla hepimiz kusma ve ishal yaşadık....hah ha ha ha sorma yani şahaneydi!Ama herşeye rağmen iyi şeyleri hatırlıyorum:) her şey gönlünüzce olsun.İyi tatiller.

    YanıtlaSil
  6. iyi tatiller lolicimmmmmm.. bende onumuzdeki hafta cumartesi orda olacagim.. annemlerin hala haberi yok.. cok buyuk surpriz olacak...

    YanıtlaSil

Başka neler var neler:))

Related Posts with Thumbnails