3 Ekim 2011 Pazartesi

Pazar Keyfi:))

Bir hafta sonunu daha geride bıraktık:( Hatta bir koca ayı.

Keşke hep hafta sonu olsa, ya da ben evimin kadını, çocuğum okuldan dönüşte kendisini bekleyen annesi olsam:(

Okul başladı başlayalı her sabah 'anne ben etüde kalmak istemiyorum. Nolurrr beni geç almayın' diye başlıyoruz güne. Hele pazartesileri tam PAZARTESİ SENDROMU yaşanıyor. Daha şimdiden başlarsak bir ömür nasıl geçer be miniğim. Biliyorum tek sorun etüde kalması ve okuldan geç alınması. Bu okulda alışmadı kalmaya, alışamadı, alışamıyor:(((

O mutsuz, ben mutsuz. Ne olacak böyle bilmiyorum. Dün gece yattığında 'Anne her gece kabus görüyorum' dedi. 'Ne görüyorsun?' diye sorunca 'ben etüde kaldığımda gelip beni almıyorsunuz, okulda tek başıma kalıyorum'. Ne denir ki:((((

''Pazar keyfi'' diye başlık atıp, ''Pazartesi mutsuzlığu''na dönen postumun amacı bu değildi aslında. Dün yapılan Çikolatalı Muffinlerdi konu. İlk denememdi. Ablam gelecek diye yapıverdim. Güzel mi oldu? Evetttt güzel oldu. Ev halkı çok beğendi:)))






Yaparken üzerlerine damla çikolata koymayı unuttum:( 2. parti fırına girmeden aklıma geldi. Onlar daha da güzel oldular:))




Sıkıntılı başlayan bir hafta su gibi akıp geçsin ve güzel hafta sonu gelsin diyerek, herkese iyi haftalar dilerim:))

33 yorum:

  1. nasılda güzel elinin değdiği herşey :)

    ps: cupcakeli tabaklar pek cici :)

    YanıtlaSil
  2. Sevgili lolipu, evinin kadını olmak da öyle zannettiğin gibi güzel birşey değil inan bana, artık kendime hep şunu söylüyorum, evde olan çalışmayı, çalışan evde olmayı istiyor, hangisinin içindeysen diğerini istiyorsun, iyisimi olduğun yerde mutlu olmaya çalışmak veya iyi taraflarını görmek, naçizane fikrim, ben şimdi evdeyim yaklaşık 5 yıldır alışamadım hiç ve deli gibi çalışmak istiyorum. Oki'ye gelince onun için zor bir durum, etüde kalmadan alıp evde siz gelene kadar yanında kalacak birisi olsa tüm sorun hallolur gibi,kabusunu da okuyunca çok etkilendim ben talip olacağım neredeyse bu göreve :)

    YanıtlaSil
  3. Ellerinize sağlık, hepsi çok süper oluş çok beğendim, hatta bayıldım!..
    www.LensMarket.Com

    YanıtlaSil
  4. BEĞENMEK NE KELİME AŞIK OLDUM..AMAN ALLLAHIM O MİNİK CUPCAKLİ TABAKLARIDA NERDEN BULDUN..ÇOK ŞİRİNLER..HELE KEKLERİN ENFES KOYDUĞUN ŞEY HER NEYSE..AY AZIM AÇIK BAKAKLDIM..ÇOK GÜZELLER...OKİ YE GELİNCE BENDE DERYAYA KATILIYORUM HERKEZ OLDUĞU YERDE MUTLU OLMAYA ÇALIŞSIN..EVDEDE OLSAN İŞTEDE OLSAN SORUN HER ZAMAN VAR...SADECE NACİZANE FİKRİM..HARİKASIN ARKADAŞIM..

    YanıtlaSil
  5. LOLİPU BU RESİMLERİ ÇOK BEĞENDİM İZNİN OLURSA KOPYALAYIP DEKOPAJ İÇİN KULLANMAK İSTİYORUM.

    YanıtlaSil
  6. Oncelikle son cumlene cani gonulden bir amiiiin demek istiyorum :))

    Seni cok iyi anliyorum, endiselerini, vicdanen rahatsizlanislarini...Etut yerine daha farkli birsey dusunulebililir mi ki diye geliyor aklima? etut degisikligi ya da okul cikisi evde ona birkac saat destek olacak biri olsa da eve erken gelebilse...ya da alisir insaallah dimi, daha iki hafta oldu...

    Kolayliklar dilerim, sevgiler...

    ah unutmadan, muffinlerde cok guzel gozukuyor, ellerine saglik demek isterim ;)

    YanıtlaSil
  7. Teselli olmaz biliyorum ama size kuzenimin durumunu anlatayım. Benim kuzenim ev hanımıydı, birtek kere kızını almaya geç kalmış ve servis çocuğu okula geri getirmiş. Ufaklık ilkokulda sanırım 6. sınıfa kadar hergün okuldan annesini aratmış, evdemi diye kontrol ettirmiş. Şimdi 15 yaşında pırıl pırıl bir lise öğrencisi :)Çalışan anneleriz, hepimiz çocuğumuz her istediği an orada olmak istiyoruz. Hele üzülmesine hiç dayanamıyoruz, onu üzen biz olunca tarifsiz bir suçluluk duyuyoruz. Bir de şu taraftan bakmak lazım (size söylüyorum ben yapabiliyorum sanmayın!)çocuklarımız bizim yaşadığımızdan daha da zor bir hayat yaşayacaklar. İnsanoğlu günden güne kötüye gidiyor, kimbilir gelecekte nelerle mücadele edecekler. Şu an yaşadıkları hayatın gerçekleri ve bunlarla baş etmeyi öğrenmek zorundalar ki ileride mutlu bireyler olabilsinler. Bunu sık sık kendimize söylersek, belki uygulayabiliriz :) Siz çok iyi bir annesiniz, merak etmeyin oğlunuzda çok iyi olacak :) Sevgiler, Ebru

    YanıtlaSil
  8. of of ilk cümleler bigün hepimiz için gerçek olur umarım

    YanıtlaSil
  9. Ceydacım:)) çok teşekkürlerrr:)) ahh o tabakları ilk gördüğümde hastası oldum zaten:))

    Derya Kuzusu; aslıda dediğin doğru. Ama evde olmaya o kadar hasretim ki. Şu anda evde olsam hiç sıkılmam gibi geliyor. Hele Oki okuldan döndüğünde evde olmak beni çok mutlu eder. Evde onu bekleyen biri olsa, ama insanlara da güvenmek o kadar zor ki. 5 aylıktan 2 yaşına kadar 2 hanım değiştirdik. O da benim için çok zordu. Bir sürü şey yaşandı. Talip olmuş:)) çok teşekkürler:))

    Deniz; çok teşekkürler:))

    Şehnaz;tabakları da, standı da ESSEden almıştım. Tabaklara ben de bayılıyorum:)) Hele şimdi TANTİTONİ de bir cupcakeli tabaklar var kii çok fena aklım kaldı:))
    Ah Şehnazcım, dediğiniz doğru ama ben çalışmaktan çok mesaili bir işten sıkıldım. Keşke 4,30 de evde olabilecek bir işim olsa:))
    Resimleri tabii ki kullanabilirsin. Dekupaj resmi olarak kullanılması beni mutlu eder:))

    Ayşe; :)) Yaa bir şekilde alışacak diye umuyoruz. Ama bu arada çok üzülmesini de istemiyorum. Bakalım ne zaman:)) çok teşekkür ederim, muffinler çok lezzetliydi, güzel bir tarif:)

    Ebru; ahh işte çocuklarda nasıl yer ediyor böyle şeyler. Ben de bu durumdan dolayı okuldan soğumasından korkuyorum. Umarım öyle bir şey olmaz. Yorumlar kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyor. Hepinize çok teşekkür ederim:))

    YanıtlaSil
  10. lolipu çocuğun için zor bir durum ama emin ol evde olmak bence bir kadını köreltmekten başka bi işe yaramıyor çalışmak en güzeli tabi işinin yoğunluğuna göre değişir akşama kadar canını çıkarta çıkarta çalıştırıyorlarsa birde evde iş güç zor tabi ama bütün kadınlar çalışmalı diye düşünüyorum.

    Bu arada müffinlerin süper görünüyor ellerine sağlık ama ben çay bardaklarına taktım çok güzeller afiyet olsun :))

    YanıtlaSil
  11. lalipu çok zordur eminim. Sen işte aklım oğluşun yanında. Umarım kısa sürede aşarsınız bu krizi.
    Bu arada kek standına takıldım ben. Ne kadar da güzelmiş...

    YanıtlaSil
  12. Sevgili Lolipu bazen çocukların sesine hak vermek gerekiyor. Okul fikrini mi sevmiyor,okulunu mu sevmiyor iyice tahlil etmeli. Anneden ayrı kalmak çocukları ürkütüyor ama asıl travmayı çalışan anne yaşıyor. Oğlum kocaman oldu hani neredeyse kendi çocuğu olacak ama o suçluluk duygusunu hala atamadım içimden:( Senin yaşadıkların normal yani... Sevgiler ikinize de...

    YanıtlaSil
  13. Sevgili lolipu, etüte kalmak yerine okulun normal çıkış saatinde servisle senin işyerine gelse birkaç saat orada vakit geçirse nasıl olur diye geldi aklıma (tabi iş durumun ve işyerin müsaitse)..
    Bu arada sakın kendini üzme, her çalışan annenin ve çocuğunun başına geliyor bunlar, örneğin benim kızım sabah 8:30 akşam 18:30 kreş mesaisine (abisinde yaşadığımız bakıcı problemi nedeniyle) 1,5 yaşında başlamıştı..
    Çocuklar da biz de zaman içinde alışıyoruz bu duruma..

    YanıtlaSil
  14. Afiyet şeker olsun kilolar yok olsun .)

    YanıtlaSil
  15. Masanız harika görünüyor. Çay bardaklarınız da gözümden kaçmadı, çok hoş:)
    Okul konusuna gelince canınızı çok sıkmayın. Derya Kuzusu`nun yazdıklarına katılıyorum. Ben de evde oturuyorum (ne demekse evde oturmak) ama kapı kapı gezen bir insan değilim, hep birşeyler üretmeye çalışıyorum. Canımsa hiç sıkılmıyor, bu durumdan keyif almaya bakıyorum. Bu tamamen sizin bakış açınızla ilgili, hayatta neyi ön plana almak istediğinizle alakalı diye düşünüyorum. Çocuğunuz umarım en kısa zamanda bu duruma alışır.

    YanıtlaSil
  16. Naile; ben de umarım:)))

    aysun; yaa ben evde otursam hiç körelmem ki:)) yapacak bir sürü şey bulurum:)) İş yoğun olmasa bile çoğu zaman burada geçiyor. Evde devamlı bir koşturmaca, hiç bir şeye doğru dürüst yetişemiyorum. Yoruldum artık:))
    Muffinler çok lezzetliydi gerçekten. Çay bardakları Defne Koz tasarımı. Lipton veriyordu bir arada alıverdim bende hemen altıya tamamlamak istiyordum ama beşte kaldı:))

    ada ve deniz, zor yaa sabahtan beri kendime gelemedim:( Kek standı ESSEden:)) teşekkürler

    colette; bu etüt meselesinden dolayı okulu sevmediğini söylüyor. bu beni daha da üzüyor. Çok teşekkürler, yorumlarınız beni rahatlatıyor:)

    Elisi Defteri; iş yerim uzak gel git o kadar yollarda geçmesin istiyorum. Bi de 2-2,5 saat burada oyalamam çok zor:( Eee bizimkide 2 yaşından beri kreşe gidiyordu. Yine akşamın 18,30 da alıyorduk sesi çıkmıyordu. Anasınıfında nolduysa kalmak istemiyor okulda. Alışıcaz ama ne zaman:)

    edacım, afiyet oldu valla:))

    Semi'nin Mutlu Elleri, çok teşekkürler:)) Ben de evde otursam hiç boş durmam devamlı üretirim:)) Ama işte ayın sonunu zor getirirken çalışmama gibi bir lüksüm yok ne yazık ki:(((

    YanıtlaSil
  17. bence muazzam gözüküyorlar, eminim tatları da öyledir:)

    YanıtlaSil
  18. merhabalar:))
    tarifimi deneyip beğenmenize ve de yayınlamanıza çok sevindimm:))
    çok güzel görünüyorlar:)
    el elden üstündür:))
    nefis yapmışsınız:)
    sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
  19. Oki ya :( Canım benim, keşke elinden bir şey gelebilse ama hem senin için hem onun için çok zor. Umarım alışır demekten başka bir şey gelmiyor elimden :(
    Bugün sabahtan beri bunaldım, sıkıldım durdum ama şu rengarenk fotolar o kadar güzel görünüyor ki, insanın içi açılıyor resmen. Muffinler ennnfes görünüyor, afiyet olsun size. Hep böyle renkli ve mutlu günler geçirin, sevgiler kocaman!

    YanıtlaSil
  20. Beni kalbimden vurdun o tabaklarla ...nolceeek şimdi.. yarın fellik fellik o tabakları mı aramak zorunda kalacağım ...hııı.. sağol ...hah ha ha ha ..

    YanıtlaSil
  21. Buradan her şey harika görünüyor,afiyetle,elinize sağlık,kek kalıpları çok hoş :)
    Okul işine gelince kreşteyken böyle sorun yoktu diyorsunuz,belki ana okulunda arkadaşlarından ya da öğretmeninden hoşlanmamıştır..
    Alışacaktır ama biraz zaman alacak gibi görünüyor..Umarım sorununuzu çabuk atlatırsınız :)
    Sevgiyle kalın..

    YanıtlaSil
  22. zeynep; teşekkürlerrr:) tatlarıda harikaydı:)))

    **kalpkurabiye**deniz**; ben yaparım artık bunlardan bol bol, açıklayıcı bir tarif olduğu için yaparken hiç zorlanmadım:)) çok teşekkür ederim:))

    Lilacsmell; ahh canım sağ oll:)) alışacağız ama ne zaman bakalım. Keşke hep muffinler kadar tatlı ve renkli olsa hayat:)) di mi??

    NEFİSE;:))))ESSEye ve tantitoniye bakmanı tavsiye ederim. Tantitoniye yeni cupcakeli tabaklar gelmiş süperrr:))

    Noyumberry; Çok teşekkürler:)) Aslında öğretmenleriyle bir sorunu yok Allahtan. Tek derdi geç alınması:(( Alışacak artık ne yapalım, zor oluyor ama ben perişan, o perişan:((

    YanıtlaSil
  23. canım nasıl cektı anlatamam ellerınıze saglık :)


    Blogumuzdakı cekılıse katılırsanız sevınırız.Son gun yarın

    http://waysofgrace.blogspot.com/2011/09/gracein-sizleri-havalara-ucuracak.html

    YanıtlaSil
  24. Ellerinize sağlık çok şık ve nefis görünüyorlar.Etüt sorununu bende yaşadım.1.sınıftan 5.sınıfa kadar etüt vardı okulda.Aslında etüt ün faydası çok.Hem öğretmen memnun kalıyor öğrenci etüte kaldığı için hemde eve ders getirmiyordu kızım etütte bitiriyordu.Tabiiki ''bugün etüte kalmasam ne olur beni erken alsanş şu arkadaşımı annesi geldi aldı etüte bırakmadı sende gel'' demesi tam 5 yıl sürdü.Çocuklar çok kurnaz ,onlara karşı zaafımızın farkına vardıklarında öyle bir kullanmaya başlıyorlarki anneyi babayı şaşıyorum doğrusu. Benimki side kabus görüyorum anne diye çok söylenirdi.Şimdi 6.sınıfa gidiyor etüt olmadığı içinde çok mutlu ama dersaneye başlayacağı zaman artık nasıl olur bilmiyorum.

    YanıtlaSil
  25. canım beni seni o kadar iyi anlıyorum ki :)) çalışma hayatımın 30. yılındayım ve 2 kızımı büyütürken senin hissettiklerini ben de çoooook hissettim ama emin ol çalışan annelerin çocukları hayata karşı daha sağlam çocuklar olarak yetişiyorlar. yaptılarına gelince herzamanki gibi süperler. Ben de evde biriken krem çukulata kavavozlarını senin yaptığın dekopaj tekniği ile boyamak istiyorum ama daha önce hiç yapmadım. Bunun anlatıldığı bir site falan var mı bildiğin??? Bu arada sergiyi ben de gezdim kızlar beni sürükleyerek çıkardılar. hafta sonu ben de katılayım dedim ama kayıtları dolmuş :(( çok güzel bir pasta fanusu vardı sanırım o seninkilerden biriydi :)) çok selamlar sevgiler....

    YanıtlaSil
  26. Canım yaa.. kıyamam.. Haklı cocuk tabii. SAbahın erken saatınde cık aksama kadar okulda.. Ay valla okuyunca cok üzüldüm.. Ama yapacak bişey yok haklısın..
    Bu arada muffinler süper görünüyor.. Ay bide fotograflara bakınca aaa dedim.Günlerdir anneme bi yerde gördüğüm bu caybardaklarını anlatmaya calısıyorum.. :)) Bi cay fırması cay alana hedıye vermış..Bayıldım bu bardaklara.. Sanırım paşabahce değilmi ?
    Servis yaptıgın cupcake servis tabakları da müthiş.. Bıcır bıcır harıka bı evin var.. bayılıyorum..

    YanıtlaSil
  27. Grace; :))) teşekkürler:)

    Güler; dertler hiç bitmiyor desenize. Etüt biter dersane başlar, dersane biter başka bir şey. Her sabah aynı şeyi yaşamak beni çok tüketiyor. Çok yoruldum çokkk.

    semoş; sanırım ben deileride göreceğim faydasını ama şu ara benim enerjimi sıfıra indiriyor bu durum. Geçecek de bakalım ne zaman. Yakında Ece'nin kitabı çıkacak. Sanırım orada bir çok teknik ve çok yararlı bilgiler olacak.

    Kitchen Witchcim; yaa haklı haklı olmasına ama değişen bir şey yok. Sabah yaşanan o krizler sonrasın da akşam gayet mutlu bir çocuk alıyoruz okuldan. Ben de bunu anlamıyorum. Sabahları artık ağlamalar kronikleşti valla:))
    Ahh bardaklarımı ben de çok seviyorum:)) Lipton veriyordu bir ara. Porlandı galiba. bir ara esse de takım olarak satıldığını görmüştüm:) Tabaklarda ESSE:))
    keşke Ankara'ya gelebilseydin, şöyle karşılıklı çay keyfi yapardık seninle:))

    YanıtlaSil
  28. Canım simincim.. bende cok istedim inan.. biliyorsun zaten hiç bişey yapamadım geldıgımden bişey anlamadım.. Zİyan geçti bu 6 ay. Neyse.. birdaha ki sefere inşallah.. Senin gibi bir arkadaş kazandıgım için çok mutluyum. Eminim birbirimize yakın yaşasaydık cok daha iyi arkadaş olurduk.. Kısmet.. Birdahaki sefere..

    YanıtlaSil
  29. ben o bardakları da yirim, o cupcake tutucusunu da yirim, cupcakeleri daha bi bayılarak yirim:) Ay nasıl canım çekti...:/

    YanıtlaSil
  30. kek agaci super
    minik tabaklarda cok guzel

    YanıtlaSil
  31. hmm mideye indirmek lazım bunları :))

    YanıtlaSil
  32. ELİNİZE SAGLIK HEM GÖZE HEM MİDEYE HİTP EDİYOR

    YanıtlaSil
  33. elerinize saglık güzel olmuş

    YanıtlaSil

Başka neler var neler:))

Related Posts with Thumbnails