6 Eylül 2011 Salı

Tatile Dair

Eskiden ortaokul, lise yıllarında günlük tutardım. Burası da yaptıklarımı paylaştığım kadar, benim için fotoğraflarla birlikte bir nevi günlük gibi oldu. Bu sebeple yine bir tatil postu olacak bu:)))

Şeker Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı, yaz ayının son günlerine denk gelince üşenmedik, arkadaşlarımızla beraber o kadar yol gittik yine. Gidilen yer yine Bodrum Kıyıkışlacık'taki yazlıktı.

Gittiğimiz günün ertesi günü Okiciğimin doğumgünüydü. 5. yaşını atlamak olmazdı. Pasta niyetine yapılan bisküvili tatlı ve üzerine konan 5 tane T-light ile yeni yaşını kutladık:))






Arkadaşlarımızın oğlu Eren, Okan'dan bir yaş küçük. Artık siz düşünün iki afacanla bir tatil nasıl geçer. Bence güzeldi. Arada sırada aralarında tartışmalar çıksada her şeyi beraber yaptılar.

Beraber yüzdüler, plajda uyudular, armut yediler, ağaca çıkıp poz verdiler.



Bayramın birinci günü Emre'nin ailesine bayram sürprizi yaptık. Yazlıkları Ören'de. Sabah kahvaltıdan sonra kalktık gittik. Bir saat sonra oradaydık. Tabii çok şaşırdılar ve bir o kadar da sevindiler.


Tatilin geri kalan günlerinde ise sabah kahvaltıdan sonra deniz, güneş, kum:)))) Daha ne olsun. 







Haa bir de Zeytinlikuyu'da günbatımı:))))







14 yorum:

  1. nice güzel yaşlaraaa:)
    çok eğlenceli ve dolu dolu bir tatil olmuş...
    resimler muhteşem..
    takipçisiyim güzel paylaşımlarınızın...
    bende beklerim sayfama..
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Canım Okan'ın yeni yaşını kutlarım, İnşallah büyüyünce çok iyi yerlere gelir, hep mutlu olur. Minik yakışıklıyı öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Çoook güzel bir tatil olmuş ne güzel fotoğraflar!!! Son fotoğrafta birbirinize ne kadar çok benziyorsunuz, ne güzelsiniz:)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel görünüyorsunuz dinlenmiş ve mutlu :) Allah daim etsin ! Güzel yavrunuzun yeni yaşı kutlu olsun,uzun mutlu ve sağlıklı yıllarda hep beraber olmanız dileğiyle...

    YanıtlaSil
  5. Oki'ye mutlu sağlıklı yaşlar.Sanırım başak burcu.Benim de burcum başak.Sana kolay gelsin.Bazı yönlerden çok kolay,bazı yönlerden de zor bir burç.Algılarının ve sezgilerinin çok açık bir çocuk olduğunu düşünüyorum.Ne dersin?Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Nice yaslar olsun inşallah... Oki coook yakisikli :))) nazar değmesin. Maşallah....

    YanıtlaSil
  7. Çok eğlenceli gözüküyor.
    Tüm fotoğraflar muhteşem.

    sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Fotoğraflara bakılırsa güzel bir tatil olmuş. Ne güzel. :)

    Okinin yeni yaşını kutlarım. Sevgi, sağlık ve mutlulukla büyüsün.

    YanıtlaSil
  9. Oki'yle nice mutlu yıllara:)))

    YanıtlaSil
  10. İşte anne :) yoktan vareder değil mi? Pasta gibi. :) Valla çocuklar yanlız tatildense arkadaşlarıyla tatile bayılıyor. Bizimkide tatilde arkadaşıylaydı. Her anı çok keyifliydi onun için. İnşallah hep böyle güzellikler olur hayatınızda :)

    YanıtlaSil
  11. Resimler neşe dolu ne güzel:)
    Mutlu seneler oğlunuza ...

    YanıtlaSil
  12. tatlım Allah mutluluğunuzu daim etsin, seven çiftler birbirine benzermiş nasıl da güzel çıkmışsınız nazar değmesin maşallah, o güzel yüzünden gülücüklerin hiç eksik olmasın...

    YanıtlaSil
  13. çok teşekkür ederiz hepinize:)))

    YanıtlaSil
  14. Fotoğraflar çok canlı çok neşeli ,tatili bırakalı 2 hafta olmadı ama özledim yine sizi görünce oraları.Neşeniz bol olsun.

    YanıtlaSil

Başka neler var neler:))

Related Posts with Thumbnails