18 Mayıs 2011 Çarşamba

Atölye ve Yarım Kalan İşler:((

Bu hafta atölyede kutuyu bitiririm diyordum. Ama olmadı. Yine yarım kaldı:(((
Noluyorsa oluyor, atölyede dur geliyor bana:( Yapacağım şeye (aklımda olmasına rağmen) bir türlü karar veremiyorum. Yukarı çıkıyorum, MDF objelerin olduğu odaya giriyorum. Onu elime alıyorum, bu elime alıyorum. Karar veremiyorum, bırakıyorum. Sonra dönüp tekrar bakıyorum, neyse bir şeye karar veriyorum alıyorum elime, iniyorum aşağıya. Bu sefer o güzel resimlerin durduğu dolabı açıyorum. Baştan sona bakıyorum hepsine. Bu sefer aklıma yapacak başka şeyler geliyor. Ayırıyorum 3-5 resim. Sonra yine karar veremiyorum. Her şeyi yerine koyup yarım bıraktığım işimin başına dönüyorum.

Dönüyorum dönmesine ama, eeee şimdi ne yapacağım:((( Tamam seçtiğim resmi yapıştırdım, kenarları nasıl olacak acep? diye düşünürken Ece hanım geliyor, alıyor eline fırçayı, batırıyor 2-3 renge, obje bambaşka bir hal alıyor. Bir de 'şöyle yaparız, böyle yaparız' değince kafamdakinden farklı ama çok daha güzel bir şey çıkıyor ortaya. Eeee durum böyle olunca bi bakıyorum o güzelim 3 saat geçmiş bile, ben yarım kalmış objelerimle beraber toplanıp, eve dönüyorum:((



Bu, kendini kaptırmış boya yapan, atölyeye bu hafta başlayan 'Ben yeteneksizim amaaa' diyen arkadaşım Chilek. Kendisine yeteneksiz diyen arkadaşımın yaptığına bakmak isterseniz burada. Başladı ve aynı gün bitirmiş ekmekliğini. Nasıl da güzel olmuş:) İlk yaptığı buysa bundan sonra yapacaklarını merakla bekliyorum. Kimbilir nasıl güzel şeyler yapacak:))

Bu arada, hani geçen hafta bir sehpayı boyamaya başlamıştım yaa, aynen duruyor:(((((

12 yorum:

  1. :) ne güzel işte,malzemelerin içinde 3 saat dolaşmak bile bir zevktir..:)evde devam edersin çalışmalarına..kolay gelsin..:)

    YanıtlaSil
  2. bende resimlerini nasıl arşivliyor diye merak ediyordum :) bende en çok sevdiğim resimleri A3 çıktısı alıp biriktiriyorum, ama nasıl muhafaza edebilirim bilmiyorum ece hanım nasıl yapmış?

    YanıtlaSil
  3. Bu kutuyu görünce şaşırdım sende canlı renkleri görmeye alıştım ondan galiba :) ben senin zevkini beğeniyorum eminim çok güzel şeyler çıkacak...

    YanıtlaSil
  4. Ayy yazdıklarımın hepsi gitti.. Öfff.
    Demiştim ki.. sanırsam bende aynı senın gıbı olurum..Hatta bende kopyacılık da var..Avustralyada boyamayı düşündüğüm bikac obje var ve ben simdiden amaann Ece hanıma sorarım nasıl ve ne yapabılırım diye ofikir verir nasılsa diyerek işi tembelliğe ve kopyacılıga dökmüş bulunuyorum.
    Bu arada ilk resımdeki kutu yapmaya basladıgın kutumu ? üzerine uyguladıgın rresım cok güzel.. Sanırsam senenb u romantık kagıtlardan da ısteyecegım fotokopi. Ben bu arada şal desem peceteyi istediğim cam objeye yapıstırdım. şimdi sıra enamels boya bulmakta.Sana konu ile ilgili bilgi veririm. Senın yarım yarım işler bitince bi sürü yeni konun olacak sanırım paylasacak.. Kolay gelsinnn ..

    YanıtlaSil
  5. :) anlattıkların çok tanıdık geldi bana. Ben de kendimi kaybederdim orada olsaydım :) Chilek'ime de bakın nasıl da ciddi çalışıyor :) Aslında bu kadar düşünme çünkü yaptığın herşey çok çok güzel oluyor tatlım :)

    YanıtlaSil
  6. hahaha yeni gördüm ayol süprizzzz gerçekten de ne kadar ciddi çalışıyorum ama öyle değil mi?:)))

    YanıtlaSil
  7. yasmin; aslında doğru söylüyorsun, o kadar güzel malzeme için de 3 saat geçirmek bile güzel:))

    Filiz; iki kapaklı bir dolap var. A3 dosyaların için büyük resimler, A4 dosyalarda resimler ve peçeteler ve tabii bir raf dolusu takvim:))
    evet bu kutu diğer yaptıklarımda farklı bir çalışma olacak. Resmi çok beğendim, kalpli olması beni cezbetti:))

    Kitchen Witch; yaa akılın da nasıl bir şey varsa Ece Hnmın dokunuşuyla çok farkı bir hal alıyor. Bakalım bu kutu nasıl olacak:)))Senle haberleşiriz. Haziran ayında da kursa devam etmeye karar verdim:))

    Yeşim; kendimi kaybediyorum oraya gidince. Herşeyden yapmak istiyorum. Hiç bir şey yapamayım geri dönüyorum:)) Ama bak Chilek öyle mi? Başladı ve bitirdi:))

    Chilek; kendini kaptırmıştın valla. İyi de oldu bak, ekmekliğin bitti bile:))

    YanıtlaSil
  8. Lolipu, canım arkadaşım ara ara blogunu ziyaret ettim ama yorumlar yazamıştım kusura bakma... Harika işler yapıyorsun hepsi de birbirinden güzeller ellerine sağlık. Ece hanımın yanında olunca ayrı bir enerji de geliyordur tabiii :D Her işinde kolay gelsin arkadaşım sevgilerrrrrrrr...

    YanıtlaSil
  9. Harika.. demek insan atölyeden kolay kopamıyor.Büyük ihtimal benım gelişim eylül gibi olur.Ve 10 günlük hızlandırılmış bir kurs yapmayı planlıyorum..

    YanıtlaSil
  10. lolipu defne yaprağı blogu üzerinden sizi gördüm
    çok güzel çalışmalarınız var
    ben vintage sever biri olarak kutunuzu çok beğendim
    bu atolyeniz nerede aceba bende mi uğrasam diye düşünüyorum da:)

    YanıtlaSil
  11. Sibel ; teşekkür ederim:)) bir şeyler yapmaya çalışıyorum işte, Sağ olsun Ece hanımın katkılarıda çok büyük:))

    Kitchen Witchcim; evet yaa tatile kadar bir ay daha gideyim dedim. Belki eylülde tekrar başlarım.

    alyaduanınannesi, Teşekkür ederim. Atölye Ankara Ümitköyde Atölye Beyaz.

    YanıtlaSil
  12. istanbuldan gelip gitmek sanırım zor olacak:)

    YanıtlaSil

Başka neler var neler:))

Related Posts with Thumbnails