3 Nisan 2009 Cuma

Sonunda bir hobim oldu


Uzun zamandır akşamları evde otururken bir şeyler yapmak istiyordum. Önce fimo hamuru alıp 1-2 deneme yaptım. Fırınladıktan sonra vazgeçtim. Çünkü istediğim sonucu alamadım. Daha ilk denemede pes ettim. Fimoları bir kenara kaldırdım. Cesaretimi topladığımda tekrar deneyebilirim.Hala bir şeyler yapmak istiyordum ama ne yapacağımı bulamıyordum. Taki ham keçeyi keşfedene kadar. Hemen bir arkadaşımla keçe araştırmasına girdik. İnternet sonsuz bir kaynak. Keçe ile yapılanları hatta tekniklerini bile bulduk. Nereden alabileceğimizi de öğrendikten sonra hemen sipariş verdik. Heyecanla beklemeye başladık.
Sonunda bir kutu dolusu keçelerimiz geldi. O gün bu gündür akşamları oturup keçeden tokalar ve süsler yapıyorum. Çok keyif alıyorum ve bir an önce akşam olsun istiyorum :)




1 yorum:

  1. MERHABA,

    kece toplarindan yaptiginiz aksesuarlar harika olmus,bayildim gercekten.bende bugun itibari ile hobi olarak keceyi secenler tayfasina katilmis bulunmaktayim :) yalniz bu kece toplarini nasil yaptiginizi anlayamadim,biraz ip ucu verebilirmisiniz acaba ?

    tesekkurler ,

    aysenur

    YanıtlaSil

Başka neler var neler:))

Related Posts with Thumbnails