4 Nisan 2016 Pazartesi

Yeni proje ne oldu acaba?

Evetttt hafta sonu itibariyle bahar tam anlamıyla geldi gibi:))) 'Gibi' diyorum, çünkü hiç belli olmaz her an havalar bozabilir, nitekim geçen sene nisanda kar yağmıştı, unutmayalım.

Ağaçlar çiçeklendi, doğa canlanıyor. Fulya, nergis, lale, sümbül derken frezya, krizantem, papatya daha neler neler, miss gibi çiçek dolacak her yer. Nazar değdirmeden bahar havasını yansıtacak bir post gelsin o zaman:)

Tığ işi sevdam devam ediyor. Demiştim 'Tığ İşi Projeleri kitabındaki her projeyi yapmak istiyorum' diye. Ancak kullanacağım ve becerebileceğim şeyleri tercih ediyorum:))) bakalım bu seferki proje ne olmuş:)))


Baharın gelişiyle evde mümkün olduğunca taze çiçek bulundurmaya çalışıyorum. Çünkü renkleri, kokuları ilk baharı evin içine taşıyor, mutluluk veriyor:)) Eee çiçek alınca eve onları koyacak vazo veya kavanozlara ihtiyaç duyuyorum. Ama öyle boş boş camlar olmuyor. Hahhh işte bu sebepten ben de kavanozlara ördüm bu sefer:)))


Kitapta 'tablet kılıfı' olarak yer alan projeyi ben kavanozlara uyguladım. Tabii yine ör-sök, ör-sök tarzında:))) Çünkü bu sefer de kavanozların çevresini hesaplamak zor oldu. Başlangıçta attığım zincirler kavanozun çevresine tam gelirken, ördükçe daralmaya başladı. Bu yüzden bir kaç defa ördüğüm 3-5 sırayı sökmek ve tekrar örmek zorunda kaldım:))


İlk yeşil olanı ördüm, en büyüğü de oydu. Onu ördükten sonra diğerleri daha rahat oldu:)) Birer günde bittiler:)))



Böyle üçlü kavanozlarım oldu işte :)) İçlerine de aldığım çiçeklerle ev miss gibi kokuyor şimdi.


Fotoğrafta yünlerin bulunduğu sepet de meleklerimi seven https://www.instagram.com/mdshome/ profilinin sahibi sevgili Müge hanımın hediyesi:)) Ben çok sevdim, tekrar buradan da  teşekkür etmek isterim bu ince düşüncesi için:)))


Şimdilik bu kadar:)) Bundan sonraki tığ işi projesi ne olacak ben de çok merak ediyorum:)))

5 yorum:

  1. Ahh harika olmuşlar çok iyi fikirmiş. Hepsi birbirinden tatlı. Ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  2. Yahu sen nasıl marifetli bi kadınsın be Simin! Yine döktürmüşsün! Bir işin de hakkından gelme, bi kere de çirkin yap da, biz de sana "bu sefer olmamış Simin hanımcıııım, kusura bakmayacan artık:P" diyelim yaa, bi kerecik bize yaşat bunu:)

    öperim!:)

    YanıtlaSil
  3. İçim açıldı ne kadar güzel olmuşlar elinize sağlık :) sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Renkler muhteşem elinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  5. İnsanın için kıpır kıpır eden ne güzel renkler kullanmışsınız ve hepsi çok güzel olmuşlar. ellerinize emeklerinize sağlık

    YanıtlaSil

Başka neler var neler:))

Related Posts with Thumbnails