5 Eylül 2016 Pazartesi

Tatilin Özeti - 2016 vol.03

Nerede kalmıştık ? Marmaris'ten dönmüştük, yazlık hayatına kaldığımız yerden devam ediyorduk. Bu zamana kadar bol denizli, bol güneşli, yemeli, içmeli, kitap okumalı ve boya yapmalı geçmişti günler. Beliz'leri de Ankara'ya yolcu etmiştik. Sayılı günler sonra Emre gelecekti.

Emre'nin gelişi demek tatilimizin sonuna yaklaşıyoruz demek:( Pazar sabah beklerken sürpriz yaparak cumartesi sabahı bir anda karşımıza çıkıverdi Emre :))))


Tabii o gün bizden mutlusu yoktu:)))




Ama 2- 3 gün daha kalıp artık Ankara'ya dönecektik. Gitmeden iki gün önce annemi Göltürkbükü'nde bir arkadaşına bıraktık. Oralara kadar gitmişken Dibeklihan'a gidelim dedik. 

Dibeklihan Ortakent-Yalıkavak yolunda sergilerin, konserlerin ve çeşitli organizasyonların yapılabileceği kültür ve sanat köyü olarak planlanmış:)) Açık alanda sergilenen eserlerin dışında, çeşitli atölyeler ve dükkanlar, cafe-restoran, meyhane ve her gün 18.00-24.00 saatleri arasında açık hava sinema keyfi yapabileceğiniz bir Film Bar var.  

Biz öğle vakti gittiğimiz için dükkanlar kapalıydı ve etraf boştu. Olsun böyle de güzeldi ve rahat rahat gezdik. Bol bol fotoğraf çektik. Yeri gelmişken söyliyim yaklaşık 700 km. Ankara'dan fotoğraf makinasını taşıdık ama tatil boyunca bir kez bile kullanmadık. Elimizde telefonlar bütün fotileri onlarla çektik. İşin kolayına kaçmak bu olsa gerek:D

Şimdi Dibeklihan fotileri:)))














Ne kadar güzel bir yer olduğunu sanırım fotoğraflarla anlatabilmişimdir:))

Oradan ayrıldıktan sonra Yalıkavak'a geçtik. Biraz gezip,dolandık evimize geri döndük.



Güzel bir tatil geçirmiştik ve iki gün sonra Ankara'ya dönecektik.

1 yorum:

  1. Fotoğraf makinesi bizde de fena. Telefonların fotoğraf işinde kalite arttıkça makinelere ihtiyaç azalıyor. Dibeklihan`ı hiç duymamıştım, çok hoşmuş:)

    YanıtlaSil

Başka neler var neler:))

Related Posts with Thumbnails