18 Mart 2015 Çarşamba

Succulent yine:)))

Şöyle bir arşive bakıyorum da ne çok paylaşımda bulunuyormuşum eskiden. Halbuki şimdi öyle mi? aslında eskiye göre daha çok bir şeyler yapıyorum, üretiyorum. Ama instagramın etkisi çok büyük sanırım. Hemen çek hopp paylaş orada:) Ama blog öyle mi? Blog emek ister, özen ister, özel ilgi bekler. Yaptıklarının fotoğrafını çekeceksin, çekime başlamadan önce ortam hazırlayacaksın, sonra çektiğin bir sürü fotoğraftan seçim yapıp, düzenlemeler yapacaksın. İki çift laf yazacam diye kasacaksın (ya da benim gibi içinden ne geliyorsa, giriş, gelişme, sonuç düşünmeden yazacaksın:))... Sonra fırsat bulup post hazırlayacaksın. Ne olursa olsun yinede bloğun yeri ayrı:))

Bakın mesela bu keçe ssucculentleri yapalı ne kadar zaman oldu. Ancak paylaşabiliyorum. Daha önce burada küçüklerini yapmıştım. Bu sefer, büyüklerini, kendi boyadığım toprak saksılara yaptım. 


Benim gibi succulent sevip, bakamayanlardansanız, bu keçe succular gerçeği kadar olmasa da iş görüyor. En azından pencere önünde bir renk oluyor. Hem sulama derdi de yok:)))















9 yorum:

  1. Çok güzel olmuşlar, ellerine sağlık,bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. Bloğu okumanın tadı başka, kesinlikle :)

    YanıtlaSil
  3. Cok Güzel! You are welcome to share at my link up today and tomorrow :)
    Iyi aksamlar.

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel olmuş farklı elinize sağlık kasa dizaynını da hoş duruyor ! 😊 👍

    YanıtlaSil
  5. İlk gördüğümde gerçek zannettim:) o kadar zarif ve şık ki bayıldım:) Bu arada ig de gördüğüm halde gerçek sandım düşün yani:) Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. Sizin keçe succulentlere bayılıyorum. Kasa içindeki halleri de pek havalı :) İnstagram bizi bloglardan biraz uzaklaştırdı ama blog ayrı,emeği sohbeti... Blog yazmayı bırakmamalı.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  7. çok güzeller :) Ellerinize sağlık. Bencede blog daha bir sıcak ortam oluşturuyor. Kelimeler ile fotoğrafların buluşması bir başka güzel ve keyif verici.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba, bloğunuzu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım. Bana da beklerim ;) Sevgiler...

    YanıtlaSil

Başka neler var neler:))

Related Posts with Thumbnails