3 Eylül 2012 Pazartesi

Kutlamalar, güzel geçen günler:)

Oki'nin doğumgünü için bu sene (hafta içi olduğundan) bir hazırlık yapamadık. Ama geçen sene olduğu gibi bu sene de arkadaşlarımız Tolga, Tülay ve tabii ki Kanka Eren bizi yanlız bırakmadılar. Evde bir kutlama yaptık, Okicim mumlarını üfledi, dileğini diledi ve pastasını yedik:)))
 
 

Perşembe günü (30 Ağustos tatil olduğundan) Elvanlarla Luna Park'a gittik. Yıllardır gitmemiştik, bize de eğlence oldu. Ama asıl eğlenen Okiyle Kanka Defnoş oldu tabii:))

 
 
 
Kayık, atlıkarınca, salıncak, çarpışan arabalar derken çok güzel vakit geçirdiler. Oradan Gençlik Parkı'na geçtik. Ne güzel olmuş orası, yeşillik içinde tertemiz... Çocukken giderdik, hayal meyal hatırlıyorum (demek ki çok küçükmüşüm) Unutmuşuz varlığını.

Çocuklara değişiklik olsun derken bize de çok iyi geldi doğrusu. Bol bol fototğraf çektik.
 
 
 

Pazar günü de dostlarla güzel bir yer de, Çalgan'da kahvaltıda buluştuk. Oki'nin doğum gününü kutlama bahanesiyle güzel bir gün geçirdik. O kadar hoşumuza gitti ki 10.30-11.00 gibi geldiğimiz Çalgandan 17.30'a doğru ancak ayrılabildik.

Kızlar:))))

 

Erkekler:)))

 

Fıstıklar:)))

 

Ve Oki'nin 2. doğumgünü pastası:))

 

 

Tekrardan nice yaşlar bitanemmm, iyi ki varsın:)))

9 yorum:

  1. oyy annesinin kuzusu iyi ki doğmuş tekrardan. ne güzel kutlama olmuş canım ya, gözlerinden okunuyor mutluluğu hep böyle mutlu kalsın inşallah:)

    YanıtlaSil
  2. Ya ne guzel bi kutlama olmus. Gozlerinizden belli ne kadar mutlu oldugunuz. :) Aile fotograflarinizda cok guzel. Genclik parki... Yillar oldu gitmeyeli. Tavsiye ediliyorsa havalar sogumadan ziyaret edilmeli o halde.

    Sevgiler :))

    YanıtlaSil
  3. iyi ki doğmuş tatlı çocuk... :)

    YanıtlaSil
  4. Nice cook mutlu yillariniz olsun,sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  5. tekrar nice nice yaslar diliyorum.. harika fotograflar.. harika anlar.. ay ben de lunaparka gitmeyeli yuzyillar oldu.aksamlari giderdik de serin olurdu tatli tatli eser annemiz uzerimize mutlaka bir el orgusu hirka alirdi.birde gazinosu vardi, once oyuncaklarda biz eglenirdik sonra buyukler eglenirdi gazinoda.. haa atli karincali treni de unutmayalim.. annemler arka vagona biner bizde atlarin uzerinde sallana sallana tum lunaparki dolanirdik cuf cuf.. hey gidiiiiii gunler..

    YanıtlaSil
  6. Harika gorunuyorsunuz tekrardan nice mutlu yaslar oki ye

    YanıtlaSil
  7. Harika gorunuyorsunuz. Okiye nice mutlu yaslar dilerim.

    YanıtlaSil

Başka neler var neler:))

Related Posts with Thumbnails