15 Nisan 2015 Çarşamba

Melekler mini fuarda:)

Gündemden o kadar geri kalıyorum ki, bu postu aslında yaklaşık bir ay önce, sıcağı sıcağına paylaşmam lazımdı:( Neyse geç olsun da güç olmasın:))

İki ay oluyor herhalde instagramda bir davet aldım. Ankara'da Cafemorin'nin sahibi her  ay mini bir fuar düzenliyormuş. Bana da meleklerimle katılır mıyım diye sormuş. Ben de seve seve kabul ettim:)) Hemen fuarda sergilemek üzere melekler yapmaya başladım.

Ayakta duran ve asılabilen meleklerin yanı sıra kalpler ve melek kanatları da hazırladım.









Gelelim o güne;
sabah gayet güzel kalktım, kahvaltı ettik. Zaten tüm hazırlıklarım, paket kağıtlarına kadar tamamdı (Hiçbir işimi son güne bırakmayı sevmem). Çıkmadan mutfağı toparlayayım dedim. 1-2 bulaşık vardı. Yıkayayım da akşama iş kalmasın dedim. Son parça bir tane cam fanus kapak vardı. "Aman dikkat edeyim, elimden düşürüp kırılmasın" derkennnnnn, artık nasıl sıkmışsam çattt diye elimde kırılıverdi. Kan görmeye dayanamam, bakamıyorum ama derin gittiğine eminim. Neyse ki Emre daha evdeydi, dedim "KOŞŞŞ" bu iş dikişlik gibi. Hemen hazırlanıp, yakındaki hastaneye gittik. Nitekim 5 dikişle, sarılı bir serçe parmakla çıktık oradan:((((

Allah'tan sol elimin serçe parmağı olduğu için günlük hayatımı pek zorlamadı. Ama uzun süre sargılı kaldığı için pek bir iş gelmedi elimden:( Daha hala da kesik kapanmış değil, epey derin kesilmiş anlaşılan.

Fuar günü de böyle tatsız bir macera ile başlasa da gene de güzel bir gün oldu. İlgi ve katılım çok güzeldi:) Diğer stanlarda da çok güzel işler vardı. Ama onların fotoğrafını çekmeyi unutmuşum. Eeee can tatlı tabii, elimin derdine düşmüştüm:) 






Artık  o güne ait bir postta yazdığıma göre, biraz hızlanıp arayı kapatmam lazım. Bu arada beklenen bahar geldi gibi. Nisan'ın 15'i oldu. Geçen hafta acayip soğuktu. Ayın 10'un da sabah bir kalktık, bildiğin kış, her yer kar. Ciddi ciddi arabanın üzerinden Ocak ayındaki gibi kar temizledik. O yüzden iki güneş gördük mü bahar geldi mi acaba diye şüphelenir olduk. Amman nazar değmesin son iki gündür hava fena değil:)  


8 yorum:

  1. Çok kötü kesmişsiniz elinizi. Geçmiş olsun! İnsan bazen her işi acele ile halletmeye çalışırken böyle kazalar yaşıyor. :( Melekler, kalpler de çok güzel olmuşlar. Elinize sağlık!

    YanıtlaSil
  2. nefis olmuşlar. elinize sağlık .

    YanıtlaSil
  3. Çok güzeller, rengarenk... Geçmişolsun! Benim de önemli günlerimde mutlaka böyle ufak aksilikler olur. Güzel işlerin nazarı diyelim. Geriye dönüp baktığımızda ufak macera, anılar olarak kalıyor geriye ;))

    YanıtlaSil
  4. Gelmiş geçmiş olsun canım. Melekler korumuş seni,çok daha kötü olabilirdi.
    Arayı uzatma olur mu?
    Öpüyorum seni.

    YanıtlaSil
  5. I love your angels. Please share them at my link up in my blog today and tomorrow.
    Iyi günler.

    YanıtlaSil
  6. Çok hoş melekler.:) bahar gelemedi gitti gerçekten...

    YanıtlaSil
  7. ne kadar güzel görünüyorlar...biliyorsundur muhtemelen ama olsun :)

    YanıtlaSil
  8. Ben başlığı görünce uçtum resmen. Bayılıyorum bu Meleklere...Cafe'yi zorla bulmuştuk :( aslında yeri pekte zor sayılmaz ama park yeri sorunu çok fena... Takipteyim Lolipu ilk fırsatta Meleklerden birini bir yerde bulacağım :)

    YanıtlaSil

Başka neler var neler:))

Related Posts with Thumbnails