23 Şubat 2012 Perşembe

Hay Allahım yaaa!!!

Ayy ben çok aptalımmmm. Öğlen bauhaustan şeffaf boncuk boyası almıştım. Sabırsız ben "bir kağıdın üzerinde deniyim nasıl oluyor" dedim. Zorladım zorladım ve birden PATT!!! ucu bir yana fırladı. Bütün boya her tarafa fışkırdı. (Bu ara da işyerinde deniyorum boyayı. Boyama aşkı bu olmalı eve kadar sabredemedim). Bütün klavyem, monütörüm, üstüm, başım, saçım her yer boncuk boyası oldu. Hemen temizledik ama hala var. Kurudukça da şeffaf olduğu için gözükmüyor. Elime geliyor dokunduğum yerlerde. Kübik arkadaşım da dedi ki "Şirkette monütörünü boncuk boyası yapan bi sen varsındır herhalde" diye. Evet ilk ve tek benimdir bu işi yapan.

Neymiş her şeyin bir yeri ve zamanı varmış. İş işte, hobi ev de yapılırmış:)))

24 yorum:

  1. :)kendimi gördüm sankiii

    YanıtlaSil
  2. Geçmiş olsun, kolay gelsin:)

    YanıtlaSil
  3. Ehehe....çok geçmiş olsun öncelikle...ama çok eğlendim...çünkü ben de kimi zaman etamin iplerimi, minik makasımı, ambalaj kağıtlarımı,.. nereye koyacağımı şaşırırım işteyken...

    YanıtlaSil
  4. güldürdün beni....hadi geçmiş olsun..

    YanıtlaSil
  5. :D bende tutkalı sıkmıştım öyle, beyaz tutkal, ince ucu vardı kurumuş zorlayınca fışkırdı ve ben o sırada neredeydim bilin bakalım,
    bilgisayar başında:))

    YanıtlaSil
  6. Geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız :)

    YanıtlaSil
  7. Hobi aşkı budur işte. Geçmiş olsun ne yapalım,her şeyin bir çaresi vardır ,elbet boncuk boyası temizlemeyi bilen bir blogger vardır sana yardım edecek !

    YanıtlaSil
  8. Hobi aşkı budur işte. Geçmiş olsun ne yapalım,her şeyin bir çaresi vardır ,elbet boncuk boyası temizlemeyi bilen bir blogger vardır sana yardım edecek !

    YanıtlaSil
  9. resmen cahilim yaaa! şeffaf boncuk boyası nedir arkadaş, daha nekadar çok şey ögrenmem gerekiyo bu konularda.
    beni yamağın yap simin, öglen birlikte bauhaus alışverişine çıkalım, perdelik kumaş olsun boncuk boyası olsun her bişeyden bakalım:)

    YanıtlaSil
  10. çok geçmiş olsun, bu sabırsızlık biz hobicilerde kronikleşmeye başladı sanırım :) ben de aceleci davranıp ortalığı batırıyorum hep, ne diyim içimizdeki heyecan kaybolmasın hiç :):):)

    YanıtlaSil
  11. Off çok fena, klavyeden hayır gelmez artık. Çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  12. çok eğlendim:) benim kadar sabırsız başka insanların da varlığını farkettim bir kez daha, iyi oldu:)

    YanıtlaSil
  13. Geçmiş olsun, güzel bir anı oldu hafızalarda...
    Eminim yarın ve sonraki günlerde halinize dakikalarca güleceksiniz...

    YanıtlaSil
  14. Çok geçmiş olsun... Sanırım biz hobiseverler hep aynıyız :)

    YanıtlaSil
  15. Gördüğün gibi yalnız değilsin. :) hah ha ha ha ben de kapağını iyi kapatmadığım boya şişesini çalkaladım..saçım,üstüm,etraf... Allah yani...seni anlıyorum.Geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  16. Bu bana daha yeni evime tertemiz parkelerime yanlışlıkla sıktığım sprey beyaz boyayı hatırlattı.. daha ben eskitmeden tinerle eskitmiştim.. ama insan hakikaten sevdiği işleri bekletemiyor:)

    YanıtlaSil
  17. çok geçmiş olsun canım...

    YanıtlaSil
  18. sabırsız lolipu:)) ya şeffaf olmasaydı... eline geldikçe temizlersin olur biter:))
    geçmiş olsun:) kolaygelsin...
    sevgiler

    YanıtlaSil
  19. neyseki şeffafmış... buna da şükür:))

    YanıtlaSil
  20. Kazak sizlere ömür, artık giyilecek durumda değil:((((Sabırsızlığımın ve merakımın kurbanı oldu. Zaten bu boya işleri aklımı başımdan almıştı, bakalım daha neler gelecek başıma. Neyseki klavyem çalışıyor:)) onu kurtarmışız.

    YanıtlaSil
  21. bence hobi aşkı zaman ve mekan tanımıyor :)

    YanıtlaSil
  22. aaaaa çok ilginç bende bauhaustan kırmızı boncuk boyası almıştım evde sıkıp denmek istedip ve sonuç sizinkiyle aynı.Benimde tülüm ve masam battı:(
    Bende bunu başaramayan kendim diye düşünmüştüm acaba bir sorun mu var yani kumuş olabilir mi ağız kısmı bundan sonra aldığımda farklı bir marka alacağım.

    YanıtlaSil

Başka neler var neler:))

Related Posts with Thumbnails